Mobiler med dilla på biler

Mobiler med dilla på biler

Stadig flere bilprodusenter synes at mobil passer fint inn med automobil.

Porschemobilen

Ble lansert på tirsdag. Den smekre foldemobilen er i utfrest aluminium og QVGA-skjermen i glass kan roteres 180 grader. Kameraet er på 3,2 megapiksler og mobilen er utstyrt med fingeravtrykksskanner. Den takler nært sagt alle musikkformater.

Trådløst nettverk, UMTS og Edge er en selvfølgelighet, så denne Porschen freser avgårde med dataoverføringen. Dessverre for oss koster den nesten det samme som en liten bruktbil, i utlandet havner prisen på 9600 kroner.

Hummermobilen
Mobilen er produsert av franskmenn, så dersom vi følger fransk bilskikk blir denne mobilen liten, nett og bruker lite bensin. Morsomt, for det kan man vel ikke akkurat si om bilprodusenten Hummer.

Mobilen er flat og fås i de populære Hummer-fargene. For rundt 3200 kroner får du en 2,2 tommers skjerm, GSM og GPRS, et kamera med en oppløsningskapasitet på to megapiksler, Micro-SD-støtte, og 256 megabyte minne. Når vi myser på spesifikasjonene blir vi altså ikke veldig imponerte.

Mercedesmobilen
Dette er egentlig bare en Asus P526 med Mercedes-Benz-logo. Den kommer med en matchende lærbeskytter, og som ikke det var reklame nok, kommer den også i en MB-boks. Det kjører Windows mobile 6.0.

Den har Edge men ikke UMTS, 2,6 tommers trykkfølsom skjerm og kamera med en oppløsningskapasitet på to megapiksler.

Ferrarimobilen

Acer har produsert en smartmobil med Ferrari-merke, og hadde fra før av en laptop med samme bilmerke. Acer Ferrari c500 vil få Samsungs 300MHz 2442-prosessor, Windows Mobile 5, en 2,8 tommers trykkfølsom skjerm, Bluetooth og trådløst nettverk.

Fiat
Tidligere har vi skrevet om Fiat som har en hel kolleksjon av mobiltelefoner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen