Mobiler i hvitt og rosa

Amobil/CeBIT: At kvinner bruker mobiltelefonen vel så mye som menn er ingen hemmelighet. Men fortsatt er designfokuset veldig rettet mot den mannlige brukergruppen, og jenter på søken etter en nett liten telefon må ofte konstantere at det er mye testosteron i telebransjen. BenQ-Siemens går nå mot strømmen, og lanserer kjente telefoner i helt nytt design tiltenkt kvinner.

Siemens har i lengre tid hatt et samarbeid med designkjeden Escada, og kunne så tidlig som i 2004 levere designtelefonen SL55 i eget design dedikert Escada. Etter det har samtlige av selskapets SL-modeller kommet i spesialutgaver dedikert motehuset, og nå i vinter kunne Escada-kunder til og med få kjøpt en egen gullutgave av SL75. Denne har hatt såpass stor suksess at BenQ-Mobile lanserer nok en utgave av SL75, denne gang violett.

Spesialutgaven vil få navnet Siemens SL75 Limited Edition ESCADA Fuchsia, og vil kun være å få gjennom Escadas mange butikker og operatøren o2. Operatøravtalen med o2 gjelder foreløpig kun Tyskland, og utenfor Tyskland vil man måtte henvende seg til Escada.

Med i salgspakken vil kjøperen finne et eget Escada-smykke, laget av oksideresistent sølv, amethyst og sirkon. Smykket er ment å festes på telefonen, og skal fremheve eksklusiviteten. Prisen er enda ikke kjent, men tidligere telefoner for Escada har fått en prislapp på rundt 6500 kroner, noe Fuchsia mest sannsynlig også får.

Den nye utgaven av SL75 vil være å finne i Escada-butikker om et par måneder, og skal stå i stil med Escadas sommerkolleksjon. Ettersom verken operatøren o2 eller Escada har butikker her til lands, må norske kjøpere belage seg på å bruke Escadas nettbutikk.

Skulle du ikke ha råd til Escada-versjonen av SL75, kan du vente til sommeren. Da vil en hvit versjon av SL75 bli lagt ut for salg til normal pris. Kledelig for hete kvelder på stranden.

Blomstermodell i rosa
Da vi testet CL75 for en måned siden, kommenterte vi at telefonens blomstrete design nok ville appelere til kvinner. Nå kommer BenQ-Mobile med en enda mer blomstrete variant, kalt Poppy Refresh, som skal få kvinner med sans for rosa til å åpne lommeboken.


(Klikk for større bilde)

Denne noe sukkerrosa versjonen av CL75 har vært i salg i Storbritannia i flere måneder, men vil nå også lanseres i resten av Europa. I stedet for rødt er Poppy dekket av rosa detaljer. Selv tastesettet er blitt rosa og sølv.

Den nye versjonen av CL75 vil etter alt å dømme også dukke opp i Norge, men vi klarte ikke å få noen bekreftelse på dette.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen