MobilePay Back blir en fast "fordel" hos MobilePay.
MobilePay Back blir en fast "fordel" hos MobilePay. (Bilde: MobilePay)

Betal for kjøpet i butikken - få pengene tilbake umiddelbart

MobilePay gjør «lotteriet» sitt til en fast fordel.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Betalingstjenesten MobilePay har siden påske operert med en kampanje hvor enhver betalingstransaksjon var litt som et lotteri: Var du heldig kunne du bli trukket ut til å få hele transaksjonen refundert. 

Nå gjør MobilePay denne kampanjen, kalt MobilePay Back, til en fast «fordel». 

– Vi har valgt å implementere MobilePay Back som en fast fordel og gi kundene våre en ekstra god grunn til å betale med MobilePay. Det startet som en enkeltstående kampanje, effekten og responsen har vært så god at vi velger å fortsette med den. Og i går lanserte vi det første gang i Danmark, basert på suksessen i Norge, sier Knut Wangen, leder for MobilePay Norge, i en pressemelding. 

Økt bruk og flere brukere 

MobilePay hevder selv at lotteriet har vært lønnsomt ettersom det fører til økt bruk og flere lojale brukere. Vinnerne økte selv antall transaksjoner med 13 prosent, men vennene deres ble gjerne enda mer inspirerte, noe som resulterte i 27 prosent flere transaksjoner for dem. 

Siden april skal MobilePay ha refundert 5000 transaksjoner. Det eneste kravet er at du betaler med MobilePay for å være med i trekningen, men muligheten gis ikke ved onlinekjøp. 

Vinner du får du beskjed innen 30 sekunder. MobilePay opplyser at vinnerne trekkes tilfeldig og er helt uavhengig av beløp og butikk. 

Ingen fast sannsynlighet 

Markeds- og kommunikasjonsdirektør Kine Bergseth i MobilePay sier imidlertid til Tek.no at de har ulik vinnersjanse fordelt på ulike beløpsgrenser.

– Vi jobber med å finne det riktige forholdstallet mellom antall lykkelige MobilePayere og gjennomsnittsbeløp, så da har vi ikke en fast sannsynlighet, sier Bergseth. 

Hun opplyser at det største beløpet de har delt ut via MobilePay Back er 4950 kroner.

MobilePay aksepteres som betaling blant annet hos Rema 1000, Narvesen, 7-Eleven, Skoringen, Japan Photo, Ruter og NSB. 

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen