Mobilene som står til dressen

Du bruker bare ikke hvite tennissokker til mørk dress. Ikke til noen dress. Så hvorfor skal det være annerledes med mobiltelefonen? Vi har plukket ut fem mobiltelefoner som alle vil føle seg naturlig hjemme i dresslomma.

Hva er det så som kjennetegner en dressmobil? Vel – vi har satt som forutsetning at den skal være lett, slank og elegant, i tillegg til at den må ha det lille ekstra som gjør den eksklusiv. Her er mobilene som ikke gjør skam på findressen:

Vertu Signature
Vertu Signature er skapt for de spesielle anledningene. Kan du tenke deg å bla opp drøyt 230.000 kroner får du en mobiltelefon med chassis i hvitt gull, kledd med diamanter. Ikke noe kamera, ikke musikk, ikke en gang fargeskjerm. Like vel en telefon du gjerne kan la deg avfotografere med når du går opp den røde løperen på vei inn til din 15. Oscar-nominasjon.

Om diamanter blir litt i drøyeste laget finnes Vertu også i enklere varianter til priser helt ned mot 7.000 kroner.

Slank med 3G
EF81 har alt en dressmobil trenger. Denne syltynne foldemobilen har støtte for 3G og innbygget navigasjonsprogram for den som trenger hjelp til å finne tilbake til hotellet etter en hyggelig aften på byen. Dessuten bruker den brasilianske fotballstjernen Ronaldo en slik telefon. Børstet stål, safirglass og bakdeksel i sort anodisert aluminium gjør den eksklusiv. Men husk å lade den helt opp før festen starter. Ellers har du kanskje ikke strøm nok til å ringe etter taxi på morgenkvisten.

Nokia 8800
Dette er en moderne mobiltelefon priset omtrent som de aller rimeligste Vertu-mobilene. Med deksler i stål, ripesikkert glass og ringetoner spesialkomponert av Ryuichi Sakamoto, er Nokia 8800 en designperle som står godt til finstasen. Det finnes en rekke mobiltelefoner med flere funksjoner, men få med mer klasse enn denne.

Designikon
Vi kan ikke godt utelate Motorolas designikon, Razr v3, fra en slik liste. Få mobiltelefoner har skapt så mye begeistring for sitt utseende som denne mobiltelefonen, og de øvrige mobilprodusentene har gjort sitt beste for å kopiere suksessen. Også her er det brukt metall i dekslene.

Funksjonsrik
For den som ønsker en mobiltelefon som er proppet med funksjoner er Qtek 8310 (iMate SP5) et godt alternativ. I sølv og sort er 8310 en lekker mobiltelefon, som dessuten lar deg gjøre unna litt jobb i pausen mellom hovedrett og dessert. Med innbygget nettverkskort for trådløst nett, qvga-skjerm og Windows, er dette mobiltelefonen for den som ikke kan la et middagsselskap stå i veien for en god forretning.

Her er noen andre mobiltelefoner du også kan komme unna med:

LG Chocolate – pen, men ikke veldig funksjonell
Sony Ericsson W810 – stilig i sort, men legg ørepluggene hjemme.
Samsung D820 – lekker og funksjonsrik skyvemodell
Samsung D520 – som D820, men ikke riktig så funksjonsrik
Qtek 8500 – lekker og smart på en gang

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen