Mobilene du ikke trodde fantes

Telefonene på det asiatiske markedet har ofte både merkelig utseende og merkelig navn. I det siste har det dukket opp telefoner som muligens ikke hadde vært like salgbare i Norge, men ingen skal beskylde asiaterne for mangel på fantasi.

Ice Cream Phone i vante omgivelser.
Ice Cream Phone i vante omgivelser.

Ice Cream Phone 2, eller LG LU1600, som den også heter, skal være inspirert av farger du ellers forbinder med iskrem. Dette vil si lyseblå, lyserosa og andre toner du gjerne er vant med å se på toppen av kjeks.

Telefonen er i kamskjellformat, og har fått egne LED-lys utenpå dekselet. Disse viser selvsagt smilefjes, surefjes og andre fjes når telefonen ringer.

For Barbie-fans

Ikke den mest mandige på markedet.
Ikke den mest mandige på markedet.

Kjenner du noen som er virkelig macho? De har sannsynligvis ikke lyst på denne telefonen. Barbie P520 er tydelig inspirert av et kvinnemenneske fra plastindustrien, og ser ut som noe du får med som tilbehør i en hvilken som helst Barbie-pakke.

Telefonens spesifikasjoner er faktisk ikke så verst med tanke på at telefonen er liten nok til å ligge i håndflaten. Skjermen har en størrelse på to tommer, og en oppløsning på 176 x 220 bildepunkter. Du kan utvide minnet med opp til 2 GB med minnekort, og telefonen har faktisk plass til to SIM-kort.

Barbie P520 selges kun i Kina, og koster i underkant av tusenlappen.

Hva i huleste?

Herre fred.
Herre fred.

Iskremtelefoner er rart nok, og Barbie-mobilen vekker kanskje oppsikt på gata. Kuma Phone, som leveres av Japans 4. største mobiloperatør, Willcom, tar imidlertid kaka.

Denne teddybjørnen ser i utgangspunktet ut som en helt vanlig teddybjørn. Men som du nok allerede har forstått er det faktisk snakk om en mobiltelefon med pelsdeksel.

Mobilbjørnen har en begrenset spesifikasjonsliste sammenlignet med vanlige telefoner. Du kan lagre fire telefonnummer som slås når du trykker på potene til dyret, og for å besvare anrop klemmer du på halen.

Kuma Phone har i tillegg fått vibrasjonsvarsling, slik at alt ligger til rette for å skremme vettet av poden. Telefonen/kosebamsen selges foreløpig (sannsynligvis også i fremtiden) kun i Japan, til en prislapp på drøyt 3000 kroner.

(Kilder: Übergizmo, Softpedia, Daily Mobile)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen