Mobilen svarer for deg

   

Selv om mobiltelefonen har blitt vår faste personlige følgesvenn, er det ikke alltid vi har tid til å svare når noen ringer oss.

Handango har løsningen på dette problemet, med sitt lille program Auto SMS Reply. Versjon 1.2 for lomme-PC-er ble lansert 30 juni.

Programmet er svært enkelt. Når noen ringer til mobiltelefonen din og du ikke svarer, vil programmet automatisk sende en tekstmelding til den som ringte deg opp. Du kan selv bestemme hva som skal stå i tekstmeldingen, og hvor personlig den skal være.

Du kan velge om programmet skal kjøres i bakgrunnen eller forgrunnen, slik at du har bedre kontroll på om programmet kjører eller ikke.

I tillegg til å personifisere tilbakemeldingene dine, kan du selv bestemme hvor mange tekstmeldinger som skal sendes til den som ringer. Uten denne funksjonen ville programmet blitt svært dyrt å kjøre i situasjoner hvor folk ringer gjentatte ganger.

Med Auto SMS Reply kan du også få en oversikt over hvor mange tekstmeldinger som har blitt sendt, og til hvem.

Programmet er imidlertid kun tilgjengelig for lomme-PC-er som benytter Windows Mobile som operativsystem.

Det hele avhenger selvfølgelig av at den som ringer deg benytter mobiltelefon selv. Hvis vedkommende ringer fra en fasttelefon må du nok finne deg i å høre på mobilens hyling eller rett og slett besvare anropet.

Auto SMS Reply koster drøye 130 kroner for ikkemedlemmer, og knappe 120 kroner for medlemmer av Handango. En gratis prøveversjon er imidlertid også tilgjengelig. Programmet kan du laste ned fra Handangos nettsider.

(Kilder: MS Mobiles, Handango)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen