Samsung B2700 skal tåle litt sjøsprut. (Foto: Einar Eriksen / Samsung)

Mobilen som tåler en smell er i salg

De fleste mobilinteresserte ettertrakter større skjerm og flere funksjoner. Men det finnes også mange som heller vil ha store taster og en telefon som tåler å bli utsatt for litt fukt og støt. 

I september lanserte Samsung en mobil for sistnevnte kategori.  Nå har telefonen kommet inn i de første nettbutikkene.

Les mer om B2700:

B2700 har fått en pris på fra rundt 1700 kroner. For denne prisen får du trolig en telefon som varer lenge, om du bare skal bruke den til enkle ting og ikke trenger det nyeste av funksjoner til enhver tid. 

Deksler av skateboardhjul   

B2700 skal være godt rustet mot slitasjeskader. Dekselet er nemlig lager i uretan, som visstnok er samme materiale som skateboardhjul lages av. I tillegg har den fått gummipakninger, og skal dermed tåle vannsprut. Telefonen er også laget for å tåle støt.

På funksjonssiden stiller B2700 med høydemåler og kompass, i stedet for tradisjonelle funksjoner som høyoppløst skjerm og raske internetthastigheter.

Telefonen har nemlig ikke super-3G, men bare tradisjonell 3G slik at du kan surfe i opptil 384 kbps. Skjermen er 1,9 tommer stor med en oppløsning på 176 x 220 piksler. Batterilevetiden er oppgitt til 5 timer taletid eller 14,6 døgn hviletid i 3G-nettet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen