Mobilen som snakker gresk for deg

Mobilen som snakker gresk for deg

Dessverre er den ikke smart nok til å oversette direkte fra tale, slik vi kunne se eksempel på i en hjemlig mobilreklame for en tid siden. Men skriver du ditt eget språk på skjermen kan telefonen oversette meldingen direkte og lese den høyt på et annet språk. 

Uttale
Motoming er en modell basert på Linux, og kan minne om en del tidligere Motorola-modeller med trykkfølsom skjerm. I tillegg til å oversette kan telefonen demonstrere uttale og forklare ord dersom du skriver dem inn på det fremmede språket. Kjekt om du sliter med å uttale navnene på franske viner?

I tillegg til å være en oversetter skal Motoming i følge Mobilen.se være særlig godt utrustet for musikk. Den har innbygget Real Player, FM-radio og stereo bluetooth (A2DP).

Kameraet tar bilder med 2 MP oppløsning, og fotograferer du et visittkort kan dette skannes direkte til adresseboken din. 

Norsk
Motoming har støtte for EDGE, men ikke UMTS (3G). Men vi frykter at den aldri vil dukke opp i noen versjon som oversetter fra norsk til noe som helst, ettersom utviklingen av en slik variant vil koste mer enn Motorola er i stand til å tjene inn på 4,5 millioner nordmenn.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen