Mobilen som slankepille

Mobilen som slankepille

Interessert i å få strammet opp ditt jordiske hylster før bikinisesongen? SATS, Elixia og andre treningssentre får konkurranse fra mobiltelefonen. 

Uforskammet
Det finnes enkelte såkalte sportsmobiler med personlig trener fra før, og vi har fortsatt ikke glemt vårt første møte med en mobiltelefon som kunne fortelle oss at vi var på grensen til sykelig overvektig. Det gjorde Samsung SGH A400 i november 2001, en modell krefter i enkelte politiske miljøer ville forby. 

Det spanske selskapet Kitmaker Hill vil ha oss til å trene så vel hjerne som språkferdigheter, i tillegg til at de tar sikte på å trimme av oss noen overflødige margarinpakker. 

Hjernetrim
Den mobile hjernetrimmen er for folk som ikke synes de får nok hjernetrim av å prøve å finne ut av menyene som allerede finnes i mobiltelefonen. Ved å installere et lite program begynner telefonen å plage deg med spørsmål som krever at du setter ekstra fart på de små grå. 

Vil du ha en ekstra utfordring installerer du spillet på russisk eller tsjekkisk. 

Tommeltrim
På 3GSM vil selskapet slippe tre trenere til. Den ene er altså din personlige trener som i følge Kitmaker gjør at du kan trene hvor du vil og når du vil, uten å måtte ha med deg ekstra remedier (forutsatt at mobilen veier 15 kilo?). 

Treneren skal kunne betjenes med en tommel, noe som etter våre begreper betyr at du skal taste relativt heftig med den stakkars tommelen før du har opparbeidet deg en sixpack. 

- I have a boner in my pocket ...
Den andre nye treneren skal lære deg engelsk. Forutsetningen er at du snakker spansk fra før, så målgruppen på det norske markedet er vel en smule begrenset.

Hva den tredje nyheten er vet vi ikke. Kanskje en fallskjermhopptrener der det eneste du trenger når du hopper fra flyet er mobiltelefonen din?

KitMaker vil slippe katta ut av sekken under 3GSM i Barcelona om et par uker. Der er vi også, så bare vent. Kanskje kommer vi hjem som sprenglærde, engelskspråklige muskelbyggere? 

Måtte den siste applikasjonen være et vinkurs …

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen