Mobilen som skal redde Motorola

Motozine ZN5 er endelig lansert, men er kanskje en av de dårligst skjulte hemmelighetene i mobilbransjen. Det er mange måneder siden vi skrev om Kodak-mobilen til Motorola for første gang. Nå er den imidlertid offisiell.

Er den bra nok?
Innmaten i telefonen høres i første rekke ut til å være mer enn bra nok, med både autofokus og xenon-blitz til å støtte kameraet med fem megapiksler oppløsning. Dette tar kameraet opp til det som ser ut til å ha blitt standard for såkalte kameramobiler i dag, selv om Sony Ericsson har hevet standarden litt.

For en liten stund tilbake hevdet uansett noen som hadde prøvd Motozine ZN5 at bildekvaliteten ikke var helt tilfredsstillende. Det er imidlertid ikke kjent om det da var testet en tidlig prototype eller den ferdige mobilen.

Artikkelen fortsetter under bildetIkke noe 3G

På andre områder er det litt så som så med den nye Motorola-mobilen. Den har støtte for Wlan, men mangler støtte for 3G og turbo-3G. Den har 350 megabyte internminne, men det ser ikke ut til å følge med noe minnekort, selv om den har støtte for minnekort helt opp til fire gigabyte.

Ellers er mobilen ganske så ordinær. Den har verken de store manglene eller de helt store fordelene. Derfor er det langt fra usikkert om denne mobilen kan dra Motorola opp fra sumpen.

Den dukker først opp i Kina i juli i år, og vil dukke opp i butikker verden over i løpet av resten av året.

Neste får åtte megapiksler

Ellers har det også dukket opp rykter om en ny kameramobil fra Motorola. Denne mobilen, som har fått kodenavnet Alexander, skal ifølge Engadget Mobile ha en oppløsning på hele åtte megapiksler.

Alexander skal også være basert på et brikkesett fra Nvidia som skal gi både GPS, bra video og 3D-grafikk. Operativsystemet skal visstnok være UIQ 4.0 eller høyere. Lanseringen skal finne sted i oktober i år.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen