Solomobi oppgir at telefonen skal klare 666 dager hviletid på en enkel opplading av batteriet. (Bilde: Solomobi.com)

Mobilen som har 1,8 års batteritid

Her er batteriet som skal kunne utrette levetidsmirakler.
Her er batteriet som skal kunne utrette levetidsmirakler.

For halvannen uke siden skrev vi om mobiltelefonen Lionking, som lover ett års hviletid. Telefonen selges gjennom det kinesiske nettstedet Solomobi.com, og er en modell utviklet for det kinesiske markedet.

– Superbatteri

Nå slår Solomobi.com til igjen, og presenterer en telefon som skal klare 666 dagers hviletid, eller tre til fem dagers taletid. Modellen, som heter ZJ268, er ifølge nettstedet utstyrt med et "superbatteri" med en kapasitet på 32800 mAh. Et vanlig mobilbatteri tilbyr omtrent 1000 mAh, og sjeldent mer enn 20 dager hviletid.

Telefonen er som Lionking utstyrt med trykkskjerm, plass til to SIM-kort, og støtte for europeisk GSM-nett, slik at den kan brukes her hjemme.

Har ikke testet kapasiteten

– Batteriet varer lenger enn på en vanlig mobiltelefon, men vi har ikke testet det, sier en representat for Solomobi i Kina til Amobil.

Vi ville vite hva som menes med "standby", og fikk til svar at dette er hvor lenge batteriet varer med telefonen i hvilemodus. Altså lover Solomobi at batteriet i teorien skal kunne vare i 666 dager før du er nødt til å finne frem laderen igjen.

Representanten understreker imidlertid at dette er teoretiske tall, og at de ikke selv har testet at telefonen varer så lenge.

Din for 1000 kroner

Telefonen koster rundt 1000 kroner inkludert frakt fra Kina. Spesifikasjoner finner du på Solomobi.com. Hvorvidt batteriet faktisk varer 1,8 år er imidlertid vanskelig å si noe fornuftig om.

(Kilde: Solomobi.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen