Mobilen som drar skinnet av pølsene

Da HTC lanserte HD2 fikk vi se en mobiltelefon med flere grensesprengende egenskaper. Nå ryktes det at HD3 vil få forgjengeren til å blekne.

En 4,5 tommer skjerm med oppløsning på 1280x800 punkter, 1 GB arbeidsminne (som Nokia N900) og en prosessor hastighet på 1,5 GHz vil gi denne mobiltelefonen ytelser på høyde med det vi finner i de populære netbook-PC-ene, om vi skal tro HTCpedia.com.

HDMI
I tillegg kommer en HDMI-utgang så telefonen kan kobles til en TV og vise video i HD-oppløsning (720p). Den får USB 2.0, Windows Mobile 7, og selvsagt også 3,5mm utgang for lyd. Telefonen skal også ha 8-megapiksler kamera med xenon-blits, og et minne på 16 eler 32 GB. Det hele skal drives av et 1800mAh batteri.

Hvor tykk og bred HD3 vil bli sier ryktene ingen ting om, men med spesifikasjoner som dette vil den nødvendigvis bli noen millimeter bredere enn dagens HD2. For noen er HD2 mer enn bred nok, med sine 67 mm.

iPad-konkurrent?
Med høyere skjermoppløsning og raskere prosessor en Apples nylig annonserte iPad, vil det bli spennende å se hvordan HTC HD3 vil komme ut av en sammenligning. iPad er definitivt for stor for lomma (9,7 tommer skjerm), men vil definitivt være mer egnet for oppgaver der det er behov for en større skjerm.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen