Mobilen sier Hello Kitty

BenQ-Siemens er ikke den første produsenten som prøver seg med en mobiltelefon med Hello Kitty-motiver, men så vidt vi vet er de den eneste som er kjent nok på disse breddegrader til at vi kanskje får se noe mer til telefonen enn bare bilder.

Hello Kitty har flyttet inn i BenQ-Siemens AL21, som er en produsentens helt enkle skyvemobiler. Den har ikke kamera, og har ikke særlig mange andre fancy funksjoner heller. Men så er det heller ikke derfor vi ønsker oss nettopp denne mobilen.

Mjau!
For det den har, er god nok grunn i massevis til å legge noen ekstra kroner på sparegrisen. Telefonen er full av artige Hello Kitty-effekter som spill, bakgrunnsbilder, ringetoner og selvsagt obligatoriske mjau.

Vi sier oss enige med Gizmodo i at vi verken bryr oss om at skjermstørrelsen på 130x130 eller at den bare har støtte for polyfoniske ringetoner – det er en Hello Kitty-mobil, og den må inn i samlingen!

Vi slipper jubelen løs etter en prat med produktsjef for BenQ-Siemens i Norge. Han har nemlig gode nyheter til alle Hello Kitty-fans.

- Vi vurderer å ta inn et lite parti av telefonen, sier produktsjef Stian Andresen til Mobilen.no.

Vi krysser fingrene...

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen