Mobilen.no setter brukerrekord for mobilnettsted

Mobilen.no setter brukerrekord for mobilnettsted

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Mobilen.no har eksistert siden februar 2005, men ble relansert 24.april i år. Etter relanseringen har mobilen.no hatt en kraftig økning i trafikk. I mars registerte mobilen.no litt i overkant av tusen unike brukere per måned. De siste ukene har mobilen.no opplevd å øke til "all time high" i forrige uke med 59 824 unike brukere. 

Ingen andre norske mobilnettsteder har hatt like høy trafikk på en uke. Selv om det ikke er ventet å bli liggende så høyt som et snitt de neste månedene viser dette et klart skifte. Ekstra positivt er det at alle våre lesere har kommet til oss på grunn av nyhetene, og ikke igjennom markedsføring. Mobilen.no skal skrive for den generelle forbrukeren som er i kjøpsmodus, for å velge nye mobiltjenester eller mobiltelefoner. Dette gjør at mobilen.no har Norges største mobiltest med over 170 mobiler. Mobilen.no har testet flere operatører og operatørtjenester, i tillegg til tilbehør og mobile innholdstjenester. Vi gjør det også mulig å laste ned programvare som er relevant til nettopp din mobil.  

For nettopp å treffe forbrukerene og ikke bare de som har en interesse over snittet for mobilstoff, har mobilen.no inngått flere strategiske samarbeidspartnere. Blant annet har vi inngått avtale med MSN, SOL og de aller fleste av A-pressens førti lokalaviser. Vi har også et samarbeid med TV2 hjelper deg hvor vi er plukket ut som leverandør av mobiltester. 

Vi håper at du som leser har opplevd en forbedring av mobilen.no etter relanseringen den 24. april. Vi takker alle våre brukere som gjør det mulig for oss å opprettholde tjenesten. 

Som et ledd i vår utvikling ønsker vi å få tilbakemeldinger fra deg! Hvis det er noe du savner eller ønsker vi skriver mer om, håper jeg at du tar deg tid til å sende oss en mail med innspill. 

Utover høsten vil du finne flere nye tjenester på mobilen.no som vi tror vil gjøre deg til en enda mer fornøyd bruker. 

Vi vil ikke ha for vane og skriver artikler hver gang vi slår nye rekorder, men dette er en milepæl i mobilen.no sin historie, og vi ønsker spesifikt å takke deg som bruker som har gjort dette mulig. 

God videre lesning.   

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen