Mobilen.no arrangerer Mobilgalla 2006

Mobilen.no arrangerer Mobilgalla 2006

Mobilen.no og en samlet mobilbransje feirer mobiltelefonens 50-årsjubileum med en storslagen gallafeiring på Oslo Plaza 29. november. Her skal vi kåre årets mobiltelefon, årets mobilforhandler og vinnere i en rekke andre spennende kategorier.

I tillegg til kåringene vil Pernille Sørensen, Marit Larsen, Briskeby med flere underholde og være med på historiens første norske Mobilgalla.

DU kan være med å stemme frem årets mobiltelefon og være med i trekningen av mobiltelefoner og annet mobilutstyr til en verdi av 20.000 kroner.

Kategorier
Mobilgalla 2006 vil kåre vinnere i flere kategorier. Det vil være en egen jury med fagpersoner innen hver kategori. Årets Mobil stemmes frem av en folkejury

Årets forhandler
Prisen går til en forhandler som kan vise til kunnskapsrike medarbeidere, god kundebehandling, et bredt produktspekter og genuin interesse for å utvikle sin forretning til å bli noe mer enn bare et utsalgssted.

Årets nykommer
Prisen går til et selskap som har etablert seg innen mobilbransjen i løpet av det siste året. Selskapet har posisjonert seg godt, og revolusjonert bransjen ved sitt inntok i markedet.

Årets mobilinnholdstjeneste
Prisen går til personen/selskapet som gjennom teknologi og kreativitet har utviklet
en verdiøkende mobiltjeneste i 2006. Juryen vektlegger funksjon og nytterverdi for sluttbruker.

Årets musikkmobil
Prisen for årets musikkmobil går til telefonen som utmerker seg på lydkvalitet, brukervennlighet og pris. I tillegg har vi vurdert mobilens totale inntrykk og funksjoner, og lagt vekt på konvergensen mellom musikkspiller og telefon.

Årets kameramobil
Kameramobilene er i ferd med å utvikle seg til en reell trussel mot de tradisjonelle digitalkameraene, og brukes i dag til langt mer enn bare å sende MMS-bilder. Med direkte tilgang til Internett kan mobilkameraene by på funksjoner som e-post og blogging. Årets mobilkamera er en kåring av den mobiltelefonen som på best måte kan dekke ditt behov for et enkelt og raskt tilgjengelig digitalkamera.

Årets designmobil
Design spiller en vesentlig rolle når vi skal velge mobiltelefon. Mindre størrelse kombinert med økt funksjonalitet stiller store krav til designerne. Årets designmobil er en kåring av den mobiltelefonen som best kombinerer form og funksjonalitet med vårt behov for å smykke oss med mobiltelefonen

Årets nyskapning
Prisen årets nyskapning går til et produkt, en tjeneste eller et konsept som viser innovasjon og fremsyn, og som derigjennom tilfører mobilbransjen noe nytt.

Årets operatørtjeneste
Prisen årets operatørtjeneste går til det produktet, det abonnementet, den tjenesten eller den mobilløsningen som har utmerket seg best i løpet av det siste året.

Årets kundeservice
Prisen går til den operatøren som har utmerket seg på kundeservice i 2006. Juryen vektlegger kompetanse, ventetid, servicegrad og volum.

Hedersprisen
Hedersprisen går til en person eller institusjon som gjennom sin innsats har gitt et betydelig bidrag for å fremme norske mobilbrukeres interesser.

Les mer om Mobilgalla 2006 og stem frem din favorittmobil her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen