Mobilen med nok plass

Musikkmobiler er i skuddet som aldri før. De fleste produsentene satser på telefoner med relativt lite minne innebygget, og lar det være opp til deg å avgjøre om du vil kjøpe et stort minnekort. Det største innebygde minnet finner vi i for tideni Sony Ericssons W900i, som har over 400 MB under panseret.

Sør-koreanske Pantech lanserte i dag en ny telefon som rent minnemessig gir W900i en god omgang juling. IM-U110 har en voksen gigabyte innebygget, noe som gir plass til omtrent 250 sanger. Så vidt vi har klart å tyde ut i fra oversatte koreanske nettsider, har telefonen også plass til minnekort i tillegg.

- Vi har designet IM-U110 for å være den ultimate mobile jukeboksen som et svar på kundenes etterspørsler, og inkludert andre essensielle funksjoner som et to megapiksels kamera, sier nestleder i Pantech, Yoon Min-seung, til Korea Times.

Dette er i følge Pantech det største minnet innebygget i en mobiltelefon noen sinne. Det finnes rett nok telefoner med harddisk innebygget, men IM-U110 er basert på flashminne, og bruker dermed mindre strøm.

Den nye telefonen er basert på CDMA-teknologi, og kan derfor ikke brukes i GSM-nettet her hjemme. Dette er derfor nok en mobiltelefon vi sannsynligvis kan se langt etter.

Pantech planlegger å begynne å selge denne telefonen allerede senere denne uken. IM-U110 skal koste rundt 4000 kroner (600 000 won).

(Kilder: Korea Times, Skysamo.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen