Mobilen for rosa prinsesser

Alternativ tekst mangler

Samsung er ikke akkurat ukjent for sine jålete designtelefoner, og har en egen evne til å stadig trylle frem den blingtelefonen etter den andre. E428 sprenger imidlertid jåleskalaen nok en gang. Dette er definitivt ikke telefonen for de med motorsykkel, skinnstøvler og bøttehjel.

Ikledd hvitt, rosa og blomstrete mønster er E428 myntet på jenter i ung alder. Med en vekt på 76 gram og målene 8,3 x 4,5 x 1,8 cm egner telefonen seg godt for små oppbevaringssteder, som for eksempel en nett dameveske.

 

 

 

 

Men la deg ikke lure, E428 har mer å by på enn bare et bløtekakeaktig ytre. Telefonen sparker fra med to OLED-skjermer, den ytre med en oppløsning på 96 x 96 punkter og den indre med en oppløsning på 128 x 160 punkter. I tillegg har telefonen et tre megapikslers kamera med 2x digital zoom, og full mulighet til å stille inn hvitbalanse og nattmodus.

Telefonen skal også ha Java-støtte, kalender og klokke, noe som forsåvidt burde være en selvfølge på alle nye telefoner. Overraskende nok så skal visst E428 ikke ha musikkspiller.

E428 vil slippes på det koreanske mobilmarkedet i nær fremtid. Om telefonen vil dukke opp i Europa er uvisst.

(Kilde: Handcellphone)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen