Mobilen for lillebror

Enten du er åtte år, eller bare litt over gjennomsnittet interessert i grønne frosker fra verdensrommet, har Gigabyte telefonen som passer akkurat deg. Selskapet har nemlig utviklet Keroro-telefonen, basert på en japansk tegnefilmserie for barn.

I serien blir jorden invadert av en utenomjordisk rase med grønne romfrosker. Den nye telefonen er like grønn som romforskene, har froskemotiv fra TV-serien på seg, og skal appellere til de yngste mobilbrukerne.

Selv om Keroro-telefonen har sin bakgrunn i det utenomjordiske, er spesifikasjonene av alt annet enn kosmiske dimensjoner. Telefonen har et innebygget kamera, 128 MB minne, og en fargeskjerm. Men for de yngste er dette trolig mer enn nok.

Sannsynligvis er det mer interessant for de små at man får et drøss med Keroro-effekter sammen med telefonen. Om du vil ha deg en grønn romfroskmobil, bør du handle nå. Gigabyte skal nemlig bare produsere 2000 eksemplarer.

Prisen på telefonen er ukjent, men så er det også høyst usannsynlig at denne telefonen vil dukke opp i butikker utenfor Asia uansett.

(Kilde: Mobilementalism.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen