Mobilen for gode muslimer

Mobilen for gode muslimer

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Snart vil det være ramadan for muslimer i hele verden. I løpet av denne perioden er det vanlig at muslimer er ekstra flinke til å be bønn. Det er i denne sammenhengen at Nokia relanserer N73 i form av en ramadan-utgave.

Les også
Test: Nokia N73 - Et ekte mobilkamera
Test: Nokia N73- Music Edition
Nokia N73 Gudfar-utgave

Det er ikke første gangen at Nokia tar opp N73, sprayer den i litt andre farger og setter "Edition" bak navnet. De har allerede en musikkversjon av den populære mobilen som kommer i en svart farge. Ramadan-versjonen kommer i hvit farge med gullforgylte detaljer.

En halal mobil

Mobilen kommer med skreddersydde finesser for muslimske brukere. Den har lydalarmer for de fem daglige bønnene, forteller deg hvilken retning Mekka ligger og den har den muslimske Hijri-kalenderen installert. I tillegg er det en pilegrimsferdguide for Hajj og Umrah. Dette kommer i tillegg til instruksjoner og regler for den hellige Ramadan-måneden.

Ramadan-mobilen blir utstyrt med 2BG miniSD-kort med forhåndsinstallerte muslimske e-bøker og en universalordbok som støtter engelsk, arabisk, farsi, urdu og fransk. I tillegg blir det selvsagt mulig å laste ned enda flere programmer.

Denne blir lansert i midtøsten og i nordafrikanske land. Dessverre har vi ikke fått vite noe om prisen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen