Mobilen for deg med svin på skogen

Verzio Duplii er verdens førstre 3G trippelbåndmobil med dual-sim, hevder danske Kvikfix, som nå tilbyr telefonen på det nordiske markedet. I tillegg kan telefonen ha et tredje utenlandsk telefonnummer som gjør at dine venner i et valgt land kan ringe deg til lokaltakst, og uten at du må betale for å motta anropet.

Vi har ikke fått så mye informasjon om mobiltelefonen, men ser av bildene at det er en standard bar-type, med kamera til videosamtaler på fronten. 

Telefonen har to integrerte mobilantenner, 2 megapiksler kamera, FM-radio og operativsystemet REX, som vi må medgi at vi ikke kjenner fra tidligere. Internminnet er på 128 MB til ROM, og 64 i RAM. I tillegg støtter den MicroSD minnekort.

Størrelsen er oppgitt til 117x49x16,6 mm, og til 10x50x18 mm. Hvilke av disse målene som stemmer vet vi ikke.

Begge samtidig
Telefonen skal motta anrop samme hvilket av numrene det ringes til, mens du i programvaren kan velge hvilket simkort som skal være aktivt, heter det i en e-post mobilen.no har mottatt fra distributøren.

Telefonen er ypperlig for direktøren som nå kan ha jobbmobil og privatmobil i samme apparat, men "sagt med et smil kan du nå samle kona og elskerinna i samme mobil," skriver Kvikfix.

Prisen for telefonen er i juni 3495 danske kroner, som tilsvarer 3718 norske kroner (kurs 02.06.08: 106,39)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen