Mobilen for barn

Bilde - MYMO mobiltelefon

MYMO er en ny mobiltelefonprodusent som så langt satser på mobiltelefoner for barn. Den nye enheten fra produsenten er beregnet for barn fra 4 til 6 år, og sikrer at foreldre får kontakt med barnet når som helst.

Med denne mobiltelefonen vil barnet ha mulighet til å ringe opp til 5 forhåndsinstillte nummer. Med andre ord kan dette inkludere både moren, faren, storebroren og noen flere. Mobiltelefonen kan selvfølgelig også motta samtaler.

MYMO Barnetelefon front

Telefonen kan kjøpes i tre forskjellige farger. Som en effekt som er ekstra artig for barnet følger det også med mange forskjellige klistremerker. Med disse kan man personliggjøre mobiltelefonen. I tillegg har enheten en egen liten plass for å klistre på et fotografi.

Størrelsen på enheten er 87,5 x 59 x 21,8 millimeter. I tillegg gjør den runde formen på telefonen disse målene noe missvisende. Vekten er beskjedne 60 gram.

Av batterilevetid har enheten mulighet til å stå i standby modus i 60 - 100 timer, altså mellom 2,5 og over 4 døgn. Taletiden er oppgitt til mellom 2 og 4 timer.

I samarbeid med Loc8tion.com har MYMOshop gjort det mulig å lokalisere barnet ditt bare med et tastetrykk. Dette gjelder så lenge mobiltelefonen er på samme sted som barnet, og så lenge barnet befinner seg i et område med dekning. Lokaliseringssystemet fungerer kun i Storbritannia, og også selve mobiltelefonen er beregnet for det britiske markedet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen