Mobilen er viktigere enn sex

Vi har tidligere skrevet om undersøkelsen som påpeker at én av tre ikke vil kvitte seg med mobilen sin (for godt), om de så hadde fått millioner av kroner.

Det store flertallet tror de er avhengige av den sosiale kontakten som ofte følger det å være eier av en mobiltelefon. Men et antall testpersoner nøt friheten av en mobilfri måned, på tross av at de selv trodde de var avhengige.

Undersøkelser viser nå at ungdom mellom 16 og 24 heller vil unnvære sex i en måned, i stedet for mobilen i en måned. Basisbehovet for sex blir altså undervurdert til fordel for det oppkonstruerte behovet for mobiltelefoner.

Dette passer vel fint inn sammen med tallene som viser at 86 prosent av mobiltelefonene er slått på mens man har sex. Videre har en fjerdedel sendt pornobilder via MMS, og over halvparten av de spurte, mente at man var utro dersom man sendte en flørtete SMS.

Hva blir det neste? Mobil i én måned viktigere enn mat? Skulle ikke forundre oss, allerede nå er det én av fire som synes det er greit å snakke i mobilen framfor å spise middag.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen