Mobilen er viktigere enn sex

Mobilen både starter og ender forhold
Velger du mobilen eller kjærligheten?

Menge synes mobiltelefonen er et godt verktøy for å bli kjent med andre, og sender gjerne SMS i stedet for å flørte ansikt til ansikt. Men mobilen har ikke bare positive effekter på kjærligheten. Mange ville nemlig byttet bort sex mot å ikke ha mobiltelefon.

I følge en britisk undersøkelse gjort av mobilforhandleren Dial-a-Phone, ville nesten 25 prosent av de spurte kvinnene velge bort sex hvis valget sto mellom sølibat og å ikke ha mobiltelefon i én måned.

Hele 43 prosent av kvinnene ville også ha tatt telefonen dersom den ringte under akten, noe som antakelig ikke hjelper på stemningen. Bare 30 prosent av mennene ville gjort det samme, skriver Phone Content.com.

Men før du tror menn er noe bedre enn kvinner, bør du merke deg en undersøkelse gjort av britiske GfK NOP, som viser at mange menn ville byttet bort kjæresten mot å få en ny iPod eller et nytt kjøleskap med fryser.

Mange intime bilder
Undersøkelsen viste også at hele 4 av 5 personer som eier kameramobil har brukt den til å ta intime bilder av partneren. At slike bilder har en lei tendens til å komme på avveie, kan du lese mer om i saken "Nakenbildene dine videresendes".

Like mange mennesker velger også å ta telefonen hvis den ringer under den første daten.

Mange liker også å bruke mobilen til å bli kjent med hverandre før den første daten, og den gjennomsnittlige brite sender 12 SMS til sine mulige partnere før den første daten finner sted.

Og skulle ikke daten gå så bra, kan du også bruke mobilen til å ende forholdet. Så mange som 11 prosent av de spurte under 34 år, har opplevd å bli dumpet via SMS.

(Kilder: Phone Content)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen