Mobilen du kan bade med

Den nye mobiltelefonen er foreløpig bare tilgjengelig i Japan, der den tilbys KDDIs abonnenter. Telefonen er en foldetelefon, og har fått det klingende navnet W42CA. Dette er den første 3G-mobilen som er laget for røffe forhold, og i følge Casio skal du kunne legge den på en meters dyp i minst 30 minutter uten at den tar skade av det.

G-Shock
I tillegg til å være vanntett skal telefonen også være støtsikker på samme måte som selskapets G-Shock-klokker. Om dette stemmer kan det bety at det blir lenge til neste gang du behøver å bytte mobil. G-Shock-klokkene har i alle fall vist seg å være usedvanlig seiglivede.

Ettersom mobiltelefonen foreløpig bare skal ut på det japanske markedet har Casio ikke brydd seg med å oversette pressemeldingen, verken til norsk eller engelsk. Språkmektige venner kan imidlertid fortelle oss at W42CA er IPX7-sertifisert (vanntett til 1 meter i 30 minutter).

Alarm
W42CA har 2,1MP kamera, men om dette fungerer som undervannskamera er vel heller tvilsomt. Telefonen er dessuten utstyrt med en kraftig alarm som du kan utløse dersom du blir overfalt.

Vekten er 155 gram, og vitale mål er 53x117x29 mm. Med andre ord en lubben liten krabat. Skjermen måler 2,4 tommer, og har oppløsning på 240x320 punkter. Telefonen har MP3-spiller og tar minnekort i formatet MicroSD.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen