Mobilen avslører mannens utroskap

Mobilen avslører mannens utroskap

Forklaringen er den samme som den som gjelder for de skitne sokkene og annet krimskrams som er kommet på vidvanke: Mannen rydder ikke godt nok opp etter seg. Fordi menn i mindre grad enn kvinner passer på å skjule sine spor, er det lettere å avsløre hans sidesprang enn det er å komme til bunns i hennes.

Japansk undersøkelse
I hvert fall kan det være fristende å trekke denne konklusjonen når man leser en japansk undersøkelse som ble kjent for et par dager siden. Her fastslås det at hele 22,5 prosent av kvinnene har tatt mannen med buksene nede fordi han har glemt å slette avslørende nummer fra samtaleloggen eller å fjerne tekstmeldinger fra elskerinnen. Til sammenligning sier bare ni prosent av mennene at de har avslørt sin kone på samme vis.

Altså bør det finnes et betydelig marked for sikkerhetsprodukter som ivaretar de mørkere sidene av privatlivene våre.

Hjelp til selvhjelp
Mobilen.no har tidligere beskrevet hvordan programmet AlibiTel beskytter både vimsete menn og distré kvinner mot uønsket snoking på mobiltelefonen. Programmet manipulerer samtaleloggen, og erstatter numrene både på innkommende og utgående samtaler med uskyldige sådanne. Dermed ser det ut som om den siste samtalen din var med mamma, og ikke med Stavros (slik mannen din mistenkte).

Et annet hjelpemiddel i samme sjanger er programmet MumSMS. Med dette kan hemmelighetsfulle mennesker gjøre sensitive meldinger på mobilen usynlige for omverdenen, ved at de haker av de numrene i kontaktlisten som skal passordbeskyttes og usynliggjøres for uvedkommende. Begge disse løsningene kan testes gratis før man bestemmer seg for hvorvidt man ønsker å kjøpe dem til odel og eie.

I mellomtiden kan vi på eget initiativ – og helt gratis – lansere følgende universaltips til alle med svin på skogen: Hold opp med det der!

Og plukk opp sokkene etter deg, er du snill.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen