Mobile nForce brikkesett fra NVIDIA?

Nyheten kommer som en stor overraskelse på oss selvfølgelig, siden NVIDIA er helt ferske på brikkesettmarkedet for stasjonære PC-er. Men ny produksjonsteknikk (.13 mikron som fører til lavere strømbruk) og press fra konkurrenter (f.eks. ATI som planlegger å lansere et Pentium 4-M brikkesett med integrert ATI-grafikbrikke senere i år) er trolig årsaken til at NVIDIA kommer til å produsere en mobile versjon av nForce.

nForce debuterte for stasjonærer PC-er tidligere i fjor med imponerende spesifikasjoner, dog mange ble skuffet over ytelsen. nForce ble det første brikkesettet som tok i bruks AMDs lynraske Hypertransport-teknologi.

Vi vet lite om mobile nForce i dag annet at brikkene vil være produsert med .13 mikrometersteknologi, ha innebygget GeForce2 Go grafikkjerne, muligheter for 6 USB-porter, integrert Dolby Digital sertifisert lydkort, integrert modem og 10/100Mbps nettverk.

Ryktene er dog fortsatt ubekreftet, men som vi har poengterte over skal man ikke utelukke en overraskelse fra NVIDIA i nærmeste fremtid. For oss virker det som om NVIDIA hadde tenkt på det bærbare markedet når de designet nForce, siden 420D versjonen er en alt-i-ett løsning som passer utmerket for bærbare PC-er. Vi kommer tilbake med mer så fort vi vet mer.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen