Mobildekning på cruisebåter

Selskapet har signert en avtale om installasjon og drift av mobilnett om bord alle skip i flåten til Princess Cruises, Cunard Lines og P&O Cruises Australia. Ved kontraktsinngåelse utgjør dette 21 skip, skriver Telenor i en pressemelding.
Tjenesten som tilbys alle ombord, gjør at de kan benytte sine normale mobiltelefoner selv når de befinner seg langt til sjøs. 

Les også:
- Mobildekning på verdens tak
- Nå blir mobildekningen bedre
- De merkeligste dekningstriksene

MCP sørger for mobildekning ved å installere et radionettverk ombord på skipene, og ved å koble dette radionettverket til det offentlige telekommunikasjonsnettverket via satellitt. MCP opererer sine tjenester via roaming-avtaler med mobiloperatører over hele verden.

Gjennombrudd for MCP
- Denne kontrakten representerer et endelig gjennombrudd for MCP i det amerikanske cruisemarkedet, sier Pål Bjørdal, administrerende direktør i MCP. - Vi har vunnet kontrakten i hard konkurranse, og vi er stolt av å ha blitt valgt som leverandør til noen av de mest anerkjente cruiseaktørene i markedet. Dette vil bli et godt fundament å bygge vår videre vekststrategi på, sier Bjørdal i pressemeldingen

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen