Mewe har opplevelser i fokus. (Bilde: Istockphoto / Nicholas Monu)

Mobilabonnementet som gir opplevelser

Mewe fokuserer på tjenester som mobil-TV, internettilkobling og MSN.
Mewe fokuserer på tjenester som mobil-TV, internettilkobling og MSN.

Netcom har i dag sniklansert mobilabonnementet Mewe, som er spesielt myntet på ungdommer og unge voksne. Men Mewe er visst ikke bare et mobilabonnement.

– Mewe er så mye mer. Vi vil fylle det med innhold og opplevelser, og vi samarbeider med TV-kanalen The Voice, skateboard- og snowboard-portalen Tacky og klesprodusenten Urban, sier Tor Erik Hagen, avdelingsleder i Netcom Mewe.

Konkurranser og konserter

Kundene skal hele veien få gode tilbud. Mewe-abonnementet kan for eksempel fungere som inngangsbillett til skatefestivaler, konserter eller annet. I tillegg vil det fortløpende arrangeres konkurranser der du kan vinne billetter.

Per i dag kan du for eksempel vinne billetter til Rockefeller-festivalen eller en tur til Tokyo sammen med et filmcrew. Du får også rabatt når du handler på Urban-butikker.

Som et PR-stunt har Mewe delt ut gratis kebab en hel lørdag. (Foto: Netcom/Mewe)
Som et PR-stunt har Mewe delt ut gratis kebab en hel lørdag. (Foto: Netcom/Mewe)
Mewe har også delt ut gratis heiarop
Mewe har også delt ut gratis heiarop "til deg og vennene dine".

Et av markedsstuntene Mewe har gjort, er å bygge en egen kebabsjappe, og dele ut gratis kebab til alle en hel lørdag.

Opplevelsene vil fokuseres på byer i Norge, og Hagen bekrefter at det ikke bare er i Oslo du kan få et opplevelsesrikt utbytte av å ha Mewe-abonnement.

Gratis fra Mewe til Mewe

Det koster 60 øre for det meste du gjør med Mewe-abonnementet ditt. Det koster 60 øre minuttet å ringe, og å sende SMS og MMS koster også 60 øre. Prisene er altså forutsigbare nok. Mewe-kunder seg imellom kan ringe gratis.

– Her snakker vi god, gammeldags gratis. Ingen minuttpris, ingen oppstartsavgift og SMS og MMS er også gratis, sier Hagen.

Du kan selv velge prisen på ny mobil.
Du kan selv velge prisen på ny mobil.

Velg prisen på ny mobil

Med Mewe kan du velge hvilket beløp du minimum kan faktureres for hver måned. Du kan velge 0 kroner, 200 kroner, 400 kroner, 600 kroner eller 800 kroner. Et dyrere abonnement gjør at det blir billigere å kjøpe mobiltelefon. For eksempel koster Nokia N82 1 krone dersom du velger 600 kroner i måneden, eller 2490 kroner om du velger en fakturering på 200 kroner i måneden. Ringeprisen reduseres dersom du øker månedsavgiften uten at du kjøper deg en telefon.

Dette beløpet kan du fylle opp med hva du vil, enten det er vanlig mobilbruk eller tjenester. Dersom du vil ringe uten månedspris til Netcom-kunder, kan du for eksempel bestille Netcom Venner som koster 29 kroner måneden. Om du sender mye SMS kan du bestille SMS Mania som gir deg 2000 SMS for 200 kroner i måneden. Vil du bruke MSN på mobilen, kan du chatte 24 timer i døgnet for 49 kroner i måneden. Dersom du vil surfe på internett mens du er på farten, kan du bestille et av Netcoms Connect-abonnementer.

Men om du velger for eksempel fakturering på 800 kroner, blir du fakturert for 800 kroner hver måned selv om mobilregningen normalt bare ville havnet på en hundrelapp. Om du bruker mer enn det fastsatte beløpet, faktureres du for det.

– Vi har lagt et godt stykke arbeid bak Mewe og skreddersydd abonnementet etter tilbakemeldinger fra yngre kunder hos Netcom. Telenors Djuice er vår største konkurrent, men vi er bedre på pris og innhold, sier Hagen.

Du kan lese mer om abonnementet på Mewes nettsider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen