Mobil vannkoker

Dette er den perfekte dingsen for folk som synes det er skrekkelig å måtte reise seg fra sofaen for å sette over en kanne te.

 

For å spare deg for en ekstra tur ut på kjøkkenet er det imidlertid en forutsetning at vannkokeren til enhver tid er fylt med vann. Er den det, så er alt du trenger å gjøre å sende en SMS med kodeordet ”swich on” til et gitt nummer. ReadyWhenUR inneholder nemlig en teknologi som programmeres til å kjenne igjen akkurat ditt mobilnummer – slik aktiviseres vannkokeren.

 

Alternativ metode

Produsentene av ReadyWhenUR har selvsagt stor tro på sitt eget produkt. En talsmann for PG Tips uttaler til Mirror.co.uk at denne vannkokeren skal revolusjonere britenes ”tea-time”. – Nå finnes det ikke lengre noen gode unnskyldninger for ikke å sette over en kanne te, sier han.

 

Dette konseptet er for så vidt en god idé, men med tanke på at produktet vil ha en pris på rundt tusenlappen når den i januar entrer det britiske markedet, vil vi likevel fremme et alternativt, billig, forslag:

 

For to hundre kroner får du kjøpt en ypperlig vannkoker. Plasser denne ved siden av sofaen din, helst i nærheten av et vindu. Gjennom vinduet kan du deretter trekke en hageslange, og vips så kan du koke te til du stuper. For å unngå rot kan teposene og sukettene eksempelvis gjemmes unna i strikkekurven din. Alle har jo en strikkekurv!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen