Mobil musikksuksess

Det siste året har Sony Ericssons Walkman-telefoner blitt svært populære. Nå viser også ringvirkningene seg for Sony og deres musikkbutikk på nettet, Connect.

Hvis du har en Walkman-telefon kan du nemlig kjøpe musikk fra Sonys musikkbutikk Connect rett på mobiltelefonen. Det er nettopp dette svært mange som har gjort det siste året.

I følge Nettavisen har Sonys Connect nå havnet nest øverst på Hitwises oversikt over verdens største musikkbutikker på nett. På samme tid i fjor lå Connect helt nede på 15 plass på listen. Den gang var det Napster som var nest størst.

På tronen ligger fortsatt Apples musikkbutikk Apple Music Store, som for øvrig også fikk seg et ekstra løft nå i julen. Svært mange lastet nemlig ned musikk til sine iPod-spillere som de fikk i julegave.

Apple har også sin egen mobiltelefon, nemlig ROKR, som selskapet laget sammen med Motorola. Med ROKR har du også muligheten til å høre på musikk du laster ned via Apple Music Store. For at du skal kunne høre på musikken på ROKR-telefonen må du imidlertid først laste ned musikken til din PC, for så å overføre den til mobiltelefonen.

(Kilde: The Inquirer, The Australian, Nettavisen)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen