Mobil minimalisme

BenQ-Siemens har nettopp lansert en ny telefon i sin S-serie. S68 er en forretningsmodell med grunnleggende funksjoner, så kamera og MP3-spiller er kuttet ut. Likevel er det en del egenskaper ved denne telefonen som gjør den interessant.

S68 er i likhet med den nye EF81 laget i metall. Hele telefonens deksel er i børstet aluminium. En spenstig detalj er at også tastene er laget i metall. Dette har ikke gått ut over telefonens størrelse eller vekt. S68 måler 10,7 x 4,4 x 1,3 cm og veier 78,5 gram. Dette gjør den tynnere enn for eksempel Motorola Razr V3.

Den nye modellen har trippelbåndsstøtte, slik at du kan ta den med til USA og andre steder GSM 1900 er utbredt. S68 har også GPRS, men mangler både EDGE og 3G. Skal du koble telefonen til PC-en din, har denne modellen blåtann- og USB-støtte. Telefonen har 8 MB minne innebygget, altså ikke allverden, men siden den verken har MP3-spiller eller kamera, burde ikke dette spille så stor rolle. Skjermen på S68 har en oppløsning på 132 x 176 piksler og en fargedybde på 262 000 farger.

At denne telefonen er en forretningsmodell understrekes ved at den har innebygget dokumentviser. Dette betyr at telefonen kan vise Microsoft Word- og Excel-filer, og Adobe PDF-filer. Siden telefonen har innebygget epostklient, betyr dette at du kan laste ned og åpne vedlegg. S68 har for øvrig kalender og støtte for MMS og WAP, uten at dette kommer som noen stor overraskelse.

Batteriet skal i følge BenQ-Siemens ha en taletid på 300 minutter og en hviletid på 300 timer. S68 kommer etter planen til Norge i mars, og vil trolig ligge i middelklassesegmentet prismessig.

(Kilder: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen