Mobil i eksotisk tre

Her er mobiltelefonen for de av oss som virkelig ønsker å skille seg ut i mengden. Russiske Mobiado skryter av å ha utviklet den første mobiltelefonen i sjeldent, eksotisk og luksuriøst tre. Med denne i baklomma kan du imponere familiemedlemmer eller venneflokken med et stykke teknisk design få har æren av å ha i samlingen sin.

Modellen har fått navnet Mobiado Profession EM og kan kjøpes i to forskjellige farger. Telefonen kommer i svart og du kan i tillegg velge mellom treslagene Cocobolo eller den noe lysere varianten Honduran. Begge skal være dyrebare og luksuriøse tresorter med et eksotisk preg. Treet er oljet inn, noe som gir det et skinnende utseende.

Ikke bare tre
Mobiltelefonen har en størrelse på 105 x 46 x 20 mm og veier 128 gram. Den kommer med et 1,3 megapikslers kamera og 32 MB integrert minne. I tillegg er det plass til et MMC-minnekort på 512 MB om du skulle ha behov for enda mer lagringsplass.

Videre har den en rekke funksjoner man forventer å finne hos en mobiltelefon i disse dager. Den har støtte for trippelbånd slik at du kan ta den med ut i verden i tillegg til EDGE for rask og effektiv surfing på internett. Mp3-spiller og Push To Talk har også fått plass inne i tømmeret.

Skjermen har 65.536 farger og en oppløsning på 208 x 208 piksler. For trådløs overføring har mobiltelefonen støtte for både blåtann og infrarød. Du kan også høre på radio og sende e-post.

Prisen kan vel også kalles luksuriøs. Du må punge ut med hele 12300 kroner om du ønsker å bli den stolte eier av denne noe spesielle tre-mobilen. Har du et titalls tusenlapper til overs kan du bestille et eksemplar fra Mobiados hjemmeside.

(Kilder: MobileBurn, Mobile-Review)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen