Mobil frihet i en tynn remse

Selv om vi trolig må vente en god stund før Nokia 888 kommer i salg, synes vi den er en lekkerbisken helt utenom det vanlige. Du kan gjøre andre mobiltelefoner mer personlige ved å bytte deksler og ringetoner, men Nokia 888 gir deg en frihet vi ikke har sett maken til.

Nye muligheter

Du kan nemlig endre formen og hvordan mobilen ser ut så ofte du bare vil. Du kan for eksempel ha den rundt håndleddet, som en rett strek i skjortelomma eller klappet sammen i veska.

Du kan nemlig rulle, bøye, brekke og feste den til klærne dine som en klype. Og når du bruker den til å snakke i former den seg automatisk til en god gammeldags mobiltelefon.

Mobilen er designet av Tamer Nakisci, som på Slashphone.com sier den er beregnet for unge brukere med mange behov. Den tilpasser seg tid og sted på en helt unik måte.

Den bruker flytende batterier, stemmegjenkjenning og har en fleksibel trykkfølsom skjerm, og du kan selv programmere den til å endre form og utseende, og dermed tilpasse seg ditt bruk til enhver tid.

Vi kan ikke si annet enn at vi håper vi får se mer til denne krabaten. Slik at vi kan få enda mer mobil frihet. Og nok en artig liten dings å vise frem.

 

nokia_888_6

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen