Mobil foreldrekontroll

Mobil foreldrekontroll

Redknee leverer hovedsakelig programvareløsninger til mobiloperatører. Den nye aktuelle løsningen skal hjelpe operatørene med å tiltrekke seg hele familier gjennom en tjeneste som både ivaretar personvern og lave kostnader.

Beskytte barn
Løsningen har som mål å beskytte barn mot uønsket mobilatferd. Foreldrene får mulighet til å kontrollere hvem barna ringer til og hvem de mottar anrop og SMS fra. De kan eventuelt sperre uønsket personkommunikasjon, og i tillegg definere hvilke nettsider barna skal få tilgang til fra mobilen.

Kostnadskontroll
Med denne tjenesten kan foreldrene også utøve kostnadskontroll ved å sette en øvre månedlig beløpsgrense for mobilbruken. De vil da motta varsel når forbruket nærmer seg denne terskelen, og dermed unngå overraskelser på mobilregninga.

Kontrolløsningen benytter intelligent ruting av mobilanrop. Dette gjør at man kan kombinere forhåndsbetalte, fakturabaserte og hybridabonnement i én enkelt gruppe, og dermed forenkle fakturering og redusere kostnader.

I motsetning til andre tilbud for mobil foreldrekontroll, er Redknee-løsningen terminaluavhengig, noe som gir abonnentene frihet til å ta i bruk tjenesten på sine nåværende mobiltelefoner.

Profitt
- En av de største hindringene for at mobilbruk blir mer utbredt blant barn som ikke har nådd tenårene, er foreldrenes bekymring for barnas sikkerhet, sier Lucas Skoczkowski, administrerende direktør for Redknee i en pressemelding.

- Ved å utstyre foreldrene med en brukervennlig metode for å styre barnets mobilkommunikasjon, vil de også være mer villige til å kjøpe barnets første mobiltelefon, sier han.

Dermed oppnår selvsagt mobiloperatørene flere kunder, mer nettbruk og økt profitt.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen