Mobil for venstrehendte

Den britiske mobiloperatøren VirginMobile lanserte i dag en mobiltelefon spesielt designet for venstrehendte. Virgin har lenge vært kjent for sine nye friske ideer, og i dag slo de til igjen. Mobiltelefonen som skal slippes i spesialversjon er ingen ringere enn Sony Ericssons lavpris-modell Z200 som vi testet nylig.

Den nye modellen skal hete LH-Z200 og blant forandringene vil man finne at kommandoknappene har skiftet plass sammen med talltastene. Også av/på-knappen er plassert på motsatt side. Programvaren på telefonen vil etter alt å dømme bli den samme som før, med kun noen få forandringer.

- Det er omtrent syv millioner venstrehendte mennesker bare i Storbritannia, sa Steven Day, som leder markedsavdelingen for venstrehendte i Virgin Mobile. - Virgin Mobile er det første mobilselskap i verden til å tilby en slik løsning i samarbeid med Sony Ericsson. Vi er sikker på at det vil være en stor interesse for produktet, fortsatte han.

Virgin Mobile har også inngått et større samarbeid med Sony Ericsson, som skal levere telefoner for venstrehendte også i fremtiden. Dette skal også gjelde dyrere modeller, samt 3G-modeller ettersom dette etterhvert blir aktuelt.

Prisen på modellen vil i første omgang bli rundt 120£, noe som tilsvarer 1500 norske kroner. Modellen vil komme på markedet i April. Om Sony Ericssons venstrehånds-modeller vil komme til Norge i fremtiden gjenstår å se, men det er klart at det i så fall er opp til Telenor og NetCom.


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen