Mobil for utlendinger

Det dukker opp stadig flere mobiloperatører som sikter seg inn på spesielle grupper i samfunnet. Nå skal danske innvandrere få seg sin egen mobiloperatør.

I Danmark har allerede både kvinner og homofile og lesbiske mulighet til å skaffe seg operatørtjenester skreddersydd for sin gruppe. Nå står altså danske innvandrere for tur, og lokkes med tilbud som skal være gunstige for de som ofte ringer utenlands.

Den Telia-eide operatøren Halebop tilbyr nemlig ekstra billige ringepriser for utenlandssamtaler. Dette skal i følge Mobilsiden.dk gjelde Midtøsten, Afrika og tidligere Jugoslavia. Slik skal det bli billigere for innvandrere å ringe til slekt og venner i hjemlandet. Det samme nettstedet skriver også at Halebops frieri til de danske innvandrerne er et forsøk på å "stjele" innvandrerkunder fra Telias hovedkonkurrent i Danmark, Comviq.

I følge Halebops direktør, Tobias Lennér, er det ingen ting å tape på å fokusere på innvandrere. Per i dag er det nemlig Comviq som har overvekten av alle innvandrerkundene i Danmark.

(Kilde: Mobilsiden.dk)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen