Mobil fastpris

Som alt NetCom gjør, markedsføres også dette pristilbudet som et bidrag til å forenkle hverdagen for mobilbrukerne. De kaller det en helt ny måte å prise mobiltrafikk på. Det er vi litt usikre på om er riktig.

Masse
NetCom Plenty er kort og godt at du betaler et fast beløp i måneden og får 500 eller 1000 minutter å ringe for. Det likner kanskje litt på kontantkort-filosofien, eller det som tidligere har eksistert som ”privat”-abonnementer. Altså abonnementer som innebærer å betale en fast pris i måneden. Når du så har ringt for hele kvoten du har betalt for, koster samtalene ut over dette det samme som NetComs Active Talk, dvs oppstart 0,59 og 0,89 per minutt.

Det norske mobilmarkedet kjennetegnes i dag av svært mange tilbud med mange priselementer, noe som gjør det vanskelig å orientere seg i prisjungelen.

– Kundene må være svært bevisste dersom de til enhver tid skal finne det beste tilbudet, sier Barbara Thoralfsson, adm. direktør i NetCom. – Med NetCom Plenty trenger i alle fall ikke kundene å tenke på ringeprisen, hevder hun.

Bedre forutsigbarhet
Med NetCom Plenty betaler kunden et fast beløp i måneden og får 500 eller 1000 minutter inkludert hver måned.

– Dette betyr at vi har tatt enda et skritt i riktig retning, slik at kundene får en vesentlig større forutsigbarhet på sine månedlige mobilutgifter, sier Thoralfsson. Hun minner samtidig om SMSmania som ble lansert i juni, hvor NetComs kunder kan sende inntil 2000 meldinger hver måned til 200 kroner.

For storbrukere
NetComs undersøkelser viser at stadig flere kunder ønsker å kjøpe et abonnement med lave ringepriser uten subsidiert telefon. NetCom Plenty har derfor ingen bindingstid. Når det samtidig ikke er noen månedsavgift og de forhåndsbetalte minuttene ikke har oppstartsavgift betyr dette at mange nordmenn vil spare penger.

– For de som ringer mer enn 12 minutter om dagen er NetCom Plenty det billigste abonnementet på markedet, hevder NetCom. Flere hundre tusen norske mobilbrukere vil dermed kunne redusere sine mobilutgifter betydelig.

– Slike fastprisavtaler har blitt svært populære i mange europeiske land. Jeg er sikker på at mange norske mobilbrukere også vil foretrekke denne betalingsformen, understreker Thoralfsson.

Mot fasttelefonen
NetCom argumenterer i en pressemelding for at Plenty skal konkurrere med fasttelefonen, ganske enkelt fordi man ikke trenger å tenke på hvor lenge man snakker. Samtalene er jo betalt på forhånd. Dette forutsetter selvsagt at ikke kvoten overstiges hver måned.

– Slik NetCom Plenty prises vil det i dag lønne seg for kunder å si opp fasttelefonen og kun ha NetCom Plenty dersom de faste avgiftene på fasttelefonen er høyere enn ringeutgiftene, argumenterer NetCom.

Fakta om tilbudet
NetCom Plenty kommer i to pakker:
NetCom Plenty500 – 500 minutter i ringetid for 400 kroner
NetCom Plenty1000 – 1000 minutter i ringetid for 750 kroner
MÃ¥nedsavgift: 0,-
Oppstartavgift for samtaler i Norge (for de forhåndsbetalte minuttene): 0,-
Ingen bindingstid
Tilbudet gjelder for privatkunder

Kunden kan ta med seg inntil en måneds ubrukt ringetid over til neste måned. Kunden får varsling om gjenstående ringetid ved forespørsel på SMS. Send FORBRUK til 1989.

Inkluderte minutter gjelder all innenlandstrafikk, men ikke spesialnummer. Bruk av minutter utover de inkluderte blir belastet med ordinær oppstartsavgift 0,59, og minuttpris på 0,89 per minutt. Dette blir fakturert på neste faktura sammen med bruk av andre tjenester. Alt forbruk ut over de forhåndsbetalte minuttene koster det samme som ActiveTalk.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen