Mobil faks og printer

Mobil faks og printer

Teknologien utvikler seg stadig og verden blir mer mobil. Likevel er telefaks en teknologi som til manges irritasjon nesten ikke har forandret seg gjennom tidene.

Siden faksen likevel ser ut til å ha kommet for å bli, er det kanskje på tide å gjøre litt for at den skal blir mer moderne.

Fra svenskene
Her kommer GRETA inn i bildet. Det spesielle navnet tilhører ifølge Engdaget en mobil faksmaskin som bruker GSM-nettet til å sende og motta telefaks. Den er utviklet av det svenske selskapet Possio.

Den bærbare enheten kan også kopiere, skanne, ringe og skrive ut. Den hevder derfor å være perfekt for deg som vil ta kontoret med deg overalt, for eksempel i bilen eller på hotell.

I Barcelona
GRETA har en rull med 15 meter med fakspapir i A4-format. Den har også innebygd oppladbart batteri. Knappene er selvlysende for at maskinen skal kunne betjenes under alle forhold.

Vi har foreløpig ingen informasjon om når GRETA vil komme på markedet, eller hva den kommer til å koste. Den vil imidlertid bli vist frem på 3GSM-messen som nå arrangeres i Barcelona.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen