Mobil boligjakt

Du er ikke lenger avhengig av å befinne deg foran PC-en eller å vente på å få tilsendt prospekter i posten når du jakter på bolig. Eiendomsmegleren ABCenter tilbyr nå, som de første i landet, boligprospekter på mobil.

 

Enkel metode

Finner du noe av interesse i en boligannonse eller på en salgsplakat, sender du en sms med koden du finner i annonsen til et gitt telefonnummer. Kort tid senere får du tilsendt en wap-link hvor du kan laste ned prospektet fra. Metoden er med andre ord den samme som ved nedlasting av spill eller ringetoner. Prisen er på 5 kroner per prospekt.

 

- Tjenesten er blitt meget godt mottatt av både kjøpere og selgere. Mange, spesielt i den yngre kjøpergruppen, synes dette er helt topp. Vi har fått mye positiv respons fra kunder som synes dette er et glimrende supplement til internett og boligannonser, sier økonomi- og administrasjonssjef i ABCenter, Jørn Ryen.

 

- Etter første annonsering av tjenesten ble den benyttet av omlag 100 personer per dag, og vi forventer en økning etter hvert som dette blir en innarbeidet måte å motta informasjon på, sier Ryen.

 

ABCenters’ neste steg i kampen om boligkjøperne er sms-varsling når det kommer inn prospekter som ut fra din profil kan være interessante for akkurat deg.

 

Lav brukerterskel

Foreløpig er det kun boligkjøpere i sørlandsområdet der ABCenter opererer som kan benytte seg av tjenesten. Men Ryen tror at flere meglere vil henge seg på trenden.

 

- Brukerterskelen for denne typen tjenester ser ut til å være lav. Nå for tiden leverer jo folk til og med selvangivelsen med sms, sier Ryen.

 

Informasjonssjef Eivind Rodem i Notar sier at meglerkjeden tilbyr liknende løsninger.

 

- Vi har stor suksess med å sende ut sms og mms med varsling om salgsprospekter, men for å se de fullstendige prospektene må du inn på nettsidene våre. Når det gjelder hele prospekter på mobil, har vi valgt ikke å tilby denne tjenesten fordi vi rett og slett synes at bildene blir for små, sier Rodem.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen