Mobil avslører sex-vaner!

Mobil avslører sex-vaner!

Det er britiske forskere som har funnet ut at våre mobilvaner gir en tidlig pekepinn om hva vi ønsker ut av vårt forhold.

Det britiske selskapet Parship har gjennomført en større kartlegging av single, rundbrennere og trofaste par, og funnet ut at vi bruker mobiltelefonen på ulike måter, avhengig av hvilke intensjoner vi har.

Undersøkelsen viste for eksempel at 60 prosent av single på jakt etter tilfeldig sex brukte tekstmelding for å organisere møte med partneren, mens 67 prosent av de som var ute etter et mer varig forhold valgte å ringe for å snakke med den utvalgte.

Men det stopper ikke med dette. Har du hatt tilfeldig sex er det mer enn fem ganger større sjanse for at du vil sende en tekstmelding like etter stevnemøtet, enn om du er ute etter et varig forhold.

Psykiater og ekspert på dating, Dr. Victoria Lukats, har ledet undersøkelsen. Hun sier at personer som virkelig ønsker et forhold vil strekke seg langt og kan gjøre det meste for å vinne partnerens hjerte. Personer som er ute etter en kjapp affære velger gjerne den mindre personlige tekstmeldingen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen