Mobil-TV ga prisnominasjon

Blant nordmenn som så på OL i Torino i år, var det mange som droppet TV-apparatet til fordel for NRK og Telenors mobile TV-tjeneste under lekene.

Nå har de to selskapene, i samarbeid med teknologiselskapet Rubberduck Media Lab, blitt nominert til en prestisjetung pris for sin mobile TV-satsing. Prisen heter Best TV and Video Service Provider, og deles ut på Mobile Entertainment Awards. Utdelingen skal foregå i London i september.

- Vi er svært stolt over at våre partnere, denne gang NRK, blir nominert for mobil-TV og mobile radiotjenester. Dette viser nok en gang at vi er i verdenseliten når det kommer til kunnskap og erfaring på dette feltet, forteller salgs- og markedsansvarlig ved Rubberduck, Ola Akselberg, i en pressemelding.

Ved å logge seg på wap.nrk.no med mobiltelefonen, kunne alle Telenors 3G-kunder se direktesendte sendinger fra OL rett på mobilskjermen.

I løpet av OL valgte nesten 30 000 mobilbrukere å se på OL via mobiltelefonen. Dette antallet tilsvarer omtrent 33 prosent av alle landets 3G-abonnenter på den tiden, skriver Computerworld.

(Kilder: Computerworld)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen