Mobil-pris til Dell

BARCELONA (Mobilen.no): Det ser ut til at ryktene om Dells inntog på mobilmarkedet er ubegrunnede, men selskapet stikker likevel av med en pris under årets Mobile World Congress.

Super-3G
GSMA, organisasjonen bak messen, kårer flere vinnere i kategorier som årets mobil og årets bærbare PC med mobilt bredbånd.

Det er i sistnevnte kategori at Dell går seirende ut, med sin Inspiron 1525. Kåringen er satt opp av GSMA for ”å stimulere massemarkedssegmentet for bærbare PC-er med innebygd støtte for mobilt bredbånd, HSPA”, heter det i en pressemelding fra organisasjonen.

Mobilt bredbånd, HSDPA, super-3G – kjært barn har mange navn – er en teknologi som lar deg overføre data og surfe på internett via mobilnettet mye raskere enn tidligere. Her hjemme bygger både Netcom og Telenor ut super-3G.

Ikke over 5.500 kroner
Konkurransen ble arrangert i kjølvannet av en undersøkelse gjort av GSMA og Microsoft, som viser at også massemarkedet etterspør bærbare med innebygd super-3G. Prisgrensen på de nominerte PC-ene skulle være under 1.000 dollar, 5.500 kroner med dagens svake dollarkurs.

Kåringen ble delt i to ulike priser, en for allerede tilgjengelige bærbare og en for maskiner som ennå ikke er kommersielt tilgjengelige. Det er første kategori Dell vinner i, prelanseringsprisen gikk til koreanske ECS og deres G10IL.

- Dell er veldig stolte over at GSMA anerkjenner at vi har den beste tilgjengelige bærbare PC-en med innebygd mobilt bredbånd, sier Ron Garriques, sjef for Dells globale konsumentavdeling i en uttalelse.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen