Mobil-OL i morgen

Et kjøpesenter i Charleston arrangerer i morgen et stort mesterskap i mobilbruk. Direktøren for senteret sier til Daily Mail at det forventes flere hundre deltakere og tilskuere.

Mesterskapet er først og fremst for tenåringer, ettersom det er denne gruppen som er den klart dyktigste når det kommer til å håndtere mobiltelefonen sin. Foreldre og andre kan allikevel delta hvis de vil.

Hvem har kjappest fingre?
Det skal konkurreres i flere forskjellige grener, der hovedattraksjonen vil bli å skrive tekstmeldinger raskest mulig. I den første økten kan hvem som helst delta. Deretter blir det finale med de fem raskeste deltakerne.

Det skal også holdes avstemning om hvem som har den beste ringetonen. Deltakerne går da opp en etter en og spiller av sin tone, så stemmer publikum på hvilken de likte best. Også her går de fem beste til finalen for å avgjøre hvem som har den beste.

I tillegg skal telefonene med finest pynt premieres. På premiehyllen finner du blant annet telefoner fra Nokia og Samsung, samt gavekort, som selvsagt må brukes på senteret.

(Kilde: Daily Mail)

 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen