Mobber Nokia

    
Bildene er hentet fra www.sidetalkin.com

Noe de fleste har fått med seg er at Nokias nyfødte underholdningsmaskin har en stor svakhet når det kommer til samtalebruk. Man må nemlig holde modulen på en måte som gjør at telefonen står på høykant ut fra hodet når man snakker. Denne detaljen har ført til at en rekke nettsted blant annet har sammenlignet det å ringe med N-Gage med å holde et taco-skjell mot øret.

Nettstedet www.sidetalkin.com bet seg fort merke i dette, og oppfordrer nå folk til å sende inn fotografier der det eneste kravet er at bildet må kunne vekke visse assosiasjoner til Nokias spillmodul. Til nå inneholder nettstedet bilder av folk som holder store konsoller som X-box eller Playstation opp mot øret, såvel som både taco-skjell og andre mer eller mindre absurde gjenstander.

Nettstedet opplyste i dag om at det var kommet inn over hundre nye bilder av folk med "Nokia-grønnsaker" klistret til øret, og at disse vil bli lagt ut så fort som mulig. Dette vitner om at det ikke akkurat er mangel på folk som er villige til å pepre den finske giganten med sarkastiske morsomheter. Om Nokia finner taco-metaforene like morsomme som den store skaren av innsendere kan muligens diskuteres.

Det kan også nevnes at Nokia nylig lanserte en ny hybridtelefon i samme kategori som Sony Ericssons P900. Denne har både en lignende form og den samme sidemonterte høyttalerløsningen som N-Gage. Om denne enheten innvies som medlem nummer to i taco-klubben er dermed ikke helt utenkelig.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen