Test

Mob.no - e-post for alle

Lyst til å kunne sende og motta e-post med telefonen din? Den nye epost-tjenesten Mob.no kan brukes på alle mobitelefoner, har et innebygd spamfilter og er i utgangspunktet helt gratis. Er det på tide å begrave SMS og MMS-meldingene?

I forrige uke lanserte Intele sin nye epost-tjeneste for mobiltelefoner, Mob.no. Med denne tjenesten kan alle bruke mobiltelefonen til å sende og lese e-post. Adressen har du allerede fått; nummeret ditt@mob.no.

Prinsippet er enkelt. Folk sender epost til deg ved å sette telefonnummeret ditt sammen med @mob.no. Når du har mottatt en e-post, starter du opp wap-leseren til telefonen, logger deg inn på wap-sidene til tjenesten og leser e-posten. Herfra kan du også sende svar.

Mob.no er gratis og kan brukes av alle med norsk mobilabonnement, enten fra en datamaskin eller via mobiltelefonen. Tjenesten skal kunne brukes av alle mobiltelefoner som har støtte for WAP, det vil si samtlige mobiltelefoner som har vært å få kjøpe i butikkene de siste årene.

Fordelene med en tjeneste som Mob.no er mange. Det spiller ingen rolle om du har et gammelt slagvåpen fra Nokia eller den nyeste smarttelefonen på markedet. Løsningen er mye billigere enn SMS og MMS. Og i tillegg får du en enkel e-post-adresse som til og med mormor kan klare å huske.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen