MMS fra kjøleskapet

Hvitevareprodusenten Elektrolux holder på å utvikle en liten innretning som gjør at du kan få oppdaterte bilder fra innsiden av fryseboksen eller kjøleskapet ditt på MMS.

En av tankene bak prosjektet er at det ikke skal være noe problem hvis man står ved frysedisken i butikken og er usikker på om man mangler noe i kjøleskapet. Et vanlig problem er at man kjøper inn kjøttvarer man ikke trodde man hadde, for å videre finne ut at man plutselig har dobbelt opp. I slike tilfeller har matvarene, som vi alle vet, lett for å bli ødelagt på grunn av at de blir liggende for lenge.

Nå er altså løsningen på vei,  i form av dette minikameraet som monteres inni fryseboksen eller kjøleskapet. Måten det fungerer på er at man kobler seg opp mot en brikke som er integrert i kameraet via GPRS. Når kameraet registrerer tilkoblingen, knipser det et bilde av matvarene dine og sender det til telefonen i form av en MMS-melding, slik at du kan se hva som mangler i kjøleskapet ditt.

Når denne innretningen kommer til Norge vites ikke, men vi må nok belage oss på å bruke den tradisjonelle handlelisten en stund til.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen