MMS-bruken tar seg opp

Alternativ tekst mangler

Siden operatørene introduserte MMS i 2002, har tjenesten aldri nådd de helt store høydene med tanke på popularitet. Men nå ser trenden ut til å snu.

GSM Association har spurt over 3000 mobilbrukere i Europa, Nord-Amerika og Asia om MMS og mobil e-post. Av de spurte, svarte over 40 prosent at de anså MMS som en uunnværlig tjeneste. 38 prosent tenker det samme om mobil e-post, skriver Cellular-News.

På en liste med 14 mobiltjenester, rangerte deltakerne MMS som den tredje viktigste mobiltjenesten etter SMS og mobil e-post.

- Lojal brukerskare
- Etter en treg start har MMS fått en lojal brukerskare, mens mobil e-post helt klart er i ferd med å bli en nødvendighet for mange mennesker, konkluderer Bill Gajda, markedssjef i GSM Association.

Undersøkelsen avdekket også noen forskjeller mellom de tre deltakende verdensdelene. Nordamerikanerne satte mobil e-post aller høyest på prioritetslisten. Dette er ikke overraskende med tanke på Blackberry-enhetene som har tatt USA med storm de siste årene. Europa og Asia var på sin side enige om at SMS var aller viktigst.

Tjenester som websurfing, radio og videosamtale ligger på henholdsvis sjette, åttende og 12 plass. På siste og 14. plass på rangeringslisten finner vi pengespill.

Du finner hele listen på nettsidene til Cellular News.

(Kilder: Cellular News)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen