MizPee hjelper deg på do

Vi har vel alle erfart at det ikke alltid er så lett å finne et offentlig toalett når man plutselig trenger det. Spørsmålet er om en mobiltjeneste kan få orden på dette.

Det mener i hvert fall MizPee at det skal, når de nå lanserer en søkefunksjon over toaletter i storbyer.

Brukervurdering
Den nye tjenesten er ifølge Gizmodo tilrettelagt for mobilsøk, enten via internett eller SMS. Du skriver byen og adressen der du befinner deg, så får du opp en liste med toaletter nær deg.

For hvert toalett får du vite adressen, hvilket foretak som har toalettet og hvor langt unna deg det ligger. Det står også om det koster noe, om det er stellerom eller handicaptoalett der, og eventuelt om toalettet bare er for betalende gjester i for eksempel hoteller og restauranter.

I tillegg får du en brukervurdering fra én til fem, der fem står for veldig rent, mens én betyr skikkelig ekkelt.

Først i USA
Dette er foreløpig en amerikansk tjeneste som tar for seg de amerikanske storbyene. Blir den vellykket, er det derimot store sjanser for at det kommer noe lignende også her.

I mellomtiden kan det jo kanskje være greit å vite hvis man skal på ferie til en amerikansk storby. Ellers pleier det vel å fungere greit med den gode gammeldagse ”Unnskyld, vet du om det er et toalett i nærheten?”

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen