Illustrasjonsbilde.
Teknofil
Illustrasjonsbilde. (Bilde: Shutterstock/78884932, 129243812)

Mistet en halv million fordi datteren skrev på Facebook

Avsluttet med ordene "SUCK IT!"

Annonsør­innhold
Les hele saken »

69 år gamle Patrick Snay mente han hadde blitt utsatt for aldersdiskriminering fra privatskolen Gulliver da de nektet å fornye arbeidskontrakten hans, skriver Ubergizmo. Tvisten endte i forlik, på visse betingelser, og en etterbetaling og kompensasjon på totalt en halv million kroner til Snay.

Nå kan derimot 80 000 dollar, eller drøye 450 000 kroner, av kompensasjonen være tapt for den tidligere rektoren. Hvorfor? Tenåringsdatteren, som selv gikk på Gulliver, feiret avgjørelsen med å fortelle om det på Facebook:

"Mor og far Snay vant saken mot Gulliver. Gulliver betaler nå offisielt for ferien min til Europa i sommer. SUCK IT!" skrev datteren Dana til sine 1200 følgere på Facebook.

Det fikk konsekvenser. Faren hadde nemlig taushetsplikt, men hadde likevel valgt å fortelle om det til datteren sin. Det tok ikke lang tid før skolen fikk nyss om Dana Snays Facebook-skryt, og da nektet de å betale erstatningen. Taushetsplikten som faren hadde signert hadde han beviselig brutt, ved at datteren annonserte det hun visste om saken på Facebook. Gulliver nektet dermed å betale, og fikk medhold, skriver MiamiHerald.

Den eneste sjansen familien Snay har til å vinne tilbake kravet, er om de anker avgjørelsen og eventuelt vinner i neste runde.

Han tjente penger på sitt innlegg:
Facebook-hackeren får 11 000 dollar i belønning »

(Kilder: Ubergizmo, MiamiHerald via Dagensit)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen