Test

MIST Silent Twin

Info:

  • Dimensjoner, ribbe: 67 x 66 x 69mm (LxBxH)
  • Dimensjoner, totalt: 95 x 66 x 69mm
  • Materiale: Aluminium med kobberbunn
  • Vekt totalt: 376 gram
  • Vifter: Papst 612F/2L 60x15mm, ~11CFM, 2 stk

Microplex er inget ukjent navn for oss overklokkere, men bare som forhandler av kjølere og annet overklokkingsutstyr. Nå har de tatt et skritt videre, og har i samarbeid med danske Studiedata og den velkjente vifteprodusenten Papst utviklet MIST Silent Twin. Det er ingen ny Swiftech MC462 vi ser her, men en lydløs kjøler som skal kjøle mer enn godt nok for de fleste. Min oppgave er å se om den er bra nok for Overklokking.nos lesere - dere er jo ikke akkurat "de fleste"...

Førsteinntrykket er viktig og ofte ganske riktig når det gjelder prosessorkjølere. Allerede her scorer Microplex' yndling høyt. Alt fra den svarte innpakningen til hjertet i kjøleren, den helt spesielle ribben, gir inntrykk av gjennomtenkt kvalitet. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

En god indikator på den generelle kvaliteten er kontaktflaten mot prosessoren, og det blir ikke mye bedre enn dette. Ok, med unntak av de fettete fingermerkene mine... Silent Twin mangler den siste speilfinishen til bl.a. Trig T40-6, men har ingen andre ujevnheter enn slipespor fra et svært fint sandpapir - langt bedre enn gjennomsnittet. Sammen med den medfølgende tuben Arctic Alumina kjølepasta (!) og en kraftig festemekanisme sørger dette for god kontakt med prosessoren.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen